SEKILAS INFO
: - Sabtu, 17-04-2021
  • 2 hari yang lalu / PENDAFTARAN PPDB DIBUKA MULAI TGL 19 APRIL 2021 (TEMPAT TERBATAS) PUKUL 09.00-14.00 WIB
  • 3 hari yang lalu / Kegiatan Penumbuhan Budi Pekerti/Sanlat mulai Tanggal 15 – 23 April 2021
  • 2 minggu yang lalu / Kegiatan Ujian Sekolah Tanggal 29 Maret s.d 06 April 2021
Kegiatan Ujian Praktek Kelas XII Tahun 2021

Info@smakartikaxix2.sch.id|Assalamualaikum Wr.Wb…Kahatur warga SMA Kartika XIX-2 wirehna ujian Praktek Basa Sunda kanggo siswa Kelas XII di TP 2020/2021 parantos rengse dilaksanakan. Siswa di tuntut kedah tiasa ngapresiasikeun diantara perkawis Dongeng atanapi Carpon Sunda, Biantara sareng Lagu Sunda
mudah-mudahan ku praktek ujian basa sunda ieu teh ngajanteunkeun siswa langkung mikacinta ka seni Basa sunda.
Kanggo rengrengan panitia Ujian Praktek SMA Kartika XIX-2 sim abdi ngahaturkeun nuhun parantos ngafasilitasi dugi ka tiasa kalaksanakeun ujian praktek Basa sunda ieu kalayan lancar
mung sakitu nudipihatur…wassalamualaikum warohmatullahi wabarakatuh..

Guru Mapel Sunda Kelas XII : Drs. Asep Sukendar
ieu salah sahiji pintonan ujian praktek siswa kelas XII SMA Kartika XIX-2 Bandung

TINGGALKAN KOMENTAR

×